Dizajn

Armature Essence by Grohe za novo raven kopalnice

S pestro izbiro barv in zaključnih premazov razširjena ponudba armatur Essence by Grohe popelje dizajn kopalnice na novo raven.

Ambientdizajn 1/16/2017, 1:54 PM
Globalni trend individualnosti vstopa v kopalnico. Ljudje vse bolj pogosto želimo pobegniti iz predvidljive monotonosti, še posebej, ker meje med bivalnimi prostori v našem domu počasi izginjajo.

Razširjena ponudba armatur Essence by GROHE ponuja neverjetno bogato izbiro barv, zaključnih premazov in ujemajočih se izdelkov za skoraj neskončno število ustvarjalnih možnosti pri oblikovanju sodobne kopalnice. 

Svoboda izbire z neverjetno doslednostjo pri mehkem dizajnu ponuja najboljšo kakovost v novem individualnem obdobju oblikovanja kopalnic. 
 

Pestra izbira nadstandardnih barv in vrhunski premazi

 
Prijatelji nam bodo morda zavidali edinstveno opremljeno dnevno sobo, kuhinjo z izvirno dodatno opremo ali izbran okus spalnice, v kopalnici pa smo zadovoljni, če dodamo le nekaj barvitih sveč in brisač v to puščobno belino. No, temu več ni tako!  

Kopalnica postaja zelo pomemben prostor v domu. Ljudje potrebujemo način, da izrazimo svoj individualen sti. Razširjena kolekcija Essence ponuja pestro izbiro 10 nadstandardnih barv in vrhunskih premazov. V skladu z najnovejšimi globalnimi trendi so bili modeli skrbno izbrani, da se skladajo z vsakim stilom kopalnice in barvo okolja. Nenazadnje pa so njihova imena tako lepa kot njihov videz: Cool Sunrise, Warm Sunset, Hard Graphite in Nickel.


 

Raznolikost se sreča z doslednostjo: jezik oblikovanja Essence

 
Nova svoboda izbire ima neverjetno doslednost pri dizajnu, v katerem sta vsaka izlivna cev in ročica skorajda enaka pri vseh vrstah izdelkov za razkošne samostoječe prhe, talno montirane kopalne kadi ali umivalnike, velikostih od S do XL. Tudi ujemajoči dodatki, npr. držala za brisače, posode za milo ..., vsi govorijo isti jezik subtilnih in občutljivih prehodov ter preproste, zaobljene geometrije.
 
Harmonija dizajna in oblik povezuje izdelke za vsa kopalniška območja, kar v veliki meri prispeva k visoki prilagodljivosti kolekcije Essence. Le-ta je primerna za vse stile kopalnic, od klasičnega razkošja, starodobnega stila do naravne atmosfere dobrega počutja.
 
Pozornost do vsakega detajla določa čistost in sodobnost na minimalističen način in prenovljena ročica na armaturi je popolna uresničitev tega prepričanja. Rahla zožitev ročice nudi uporabniku čutno izkušnjo natančnosti in nadzora, ki je še ni čutil do sedaj. 


 

Nagrajena oblika izpolnjuje najvišjo kakovost

 
Vse te značilnosti sovpadajo s številnimi izredno naprednimi tehnološkimi značilnostmi: GROHE Aqua Guide usmerja vodni curek v umivalnik brez škropljenja, medtem ko GROHE SilkMove® omogoča postopen, natančen nadzor pretoka in temperature. Kolekcija Essence je prejela številne prestižne mednarodne nagrade: iconic award interior innovation, good design award, iF product design award, če omenimo le nekatere.

Kolekcija Essence popelje dizajn kopalnic na novo raven.Foto: Grohe Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki