Kopalnica

Z Geberitom do urejene in funkcionalne kopalnice

Trend: Estetika in funkcionalnost kopalniškega pohištva

Ambientdizajn 1/26/2018, 9:30 AM

V sodobnih kopalnicah je poleg estetike kopalniškega prostora in udobja ključna tudi funkcionalnost. Sanitarne elemente naj elegantno dopolnjuje moderno in praktično pohištvo, pravijo v Geberitu, vodilnem inovatorju in ustvarjalcu trendov na področju sanitarne tehnike. 


Po zadnji Geberitovi raziskavi družina z dvema otrokoma v kopalnici povprečno shranjuje kar 10 brisač, 24 izdelkov za osebno higieno, 42 kosov kozmetike, več čistilnih sredstev, 12 zvitkov toaletnega papirja in še kaj. To je skupaj več kot 90 izdelkov, ki morajo imeti svoj prostor v pogosto že tako majhni kopalnici.


Veliko kozmetike in raznih higienskih pripomočkov na vidnem mestu ustvarja vtis neurejenosti, zato poskrbite za dovolj zaprtega odlagalnega prostora.

Geberit v svoji ponudbi pametnih rešitev poleg sanitarne tehnike ponuja tudi pohištvene elemente za umivalnik, ki so estetsko dovršeni in nudijo veliko prostora za shranjevanje in organizacijo vaše kopalnice.

Premišljeno Geberitovo pohištvo, na primer predali pod ali ob umivalniku z ločenimi manjšimi predali, omogoča resnično pregledno shranjevanje. Dizajn in posebni materiali pohištva pa so estetska pika na i. Izberite za kopalnico sicer neobičajne, a izjemno trendne lesene materiale, ki lepo dopolnjujejo belo keramiko.                               
Geberitovi moderni sistemi za organizacijo v kopalnici v lesenem videzu


Urejena kozmetika


Velika zbirka najrazličnejših stekleničk na vidnem mestu ustvari vtis neurejenosti v kopalnici. Poskrbite za dovolj zaprtega odlagalnega prostora za vašo kozmetiko in na odprtih policah shranjujte samo tisto, kar res morate imeti pri roki. Sanitarni element Geberit Monolith za umivalnike je odlična izbira za urejenost kopalnice, saj ima ob strani na levi ali desni strani skrit izvlečni element za kozmetične izdelke.

V majhne predalčke lahko organizirano shranite vse potrebščine in poskrbite, da so očem skrite, hkrati pa hitro dostopne, če jih uporabljate dnevno. Ker je element primeren tako za stoječe kot tudi stenske armature, vam omogoča veliko mero svobode pri oblikovanju kopalnice. Z izbirnim dvojnim držalom za brisače pa omogoča še večjo funkcionalnost.

Eden izmed Geberitovih elementov, ki popolno združuje estetiko in funkcionalnost, je tudi Citterio element s predali in policami pod ali ob umivalniku, ki mu lesena površina daje moderen in hkrati domač pridih.

Sanitarni element Geberit Monolith za umivalnike 
S skritim izvlečnim elementom na levi ali desni strani omogoča organizirano shranjevanje kozmetičnih izdelkov.
Geberit pohištvo pod umivalnikom z uporabnimi predali
Premišljeni Geberitovi elementi za shranjevanje izdelkov pod umivalnikom v kopalnico vnesejo izjemno funkcionalnost in estetiko.
Geberitove pametne rešitve si lahko ogledate in otipate v novem Geberitovem razstavnem salonu v Geberitovih poslovnih prostorih na Leskoškovi ulici 9e blizu BTC-ja. Salon lahko obiščete vsak delovni dan med 9. in 16. uro, kjer vam bodo za nasvet in priporočilo na voljo Geberitovi strokovni svetovalci. Predhodno se najavite preko telefonske številke 01/586 22 00.


Foto: Geberit

Nazaj na vrh

Morda vas zanima tudi

Moderno-klasično stanovanje v Barceloni z izjemnim interierjem

Leta 2018 je Meritxell Ribe - Room Studio v Barceloni prenovil stanovanje iz sredine prejšnjega stoletja. Oblikovalci so klasične arhitekturne prvine združili s trendnimi barvami ter z moderno notranjo opremo, da je nastalo domovanje z osupljivim interierjem, ki je tako klasičen kot tudi moderen. Več

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo

Sodobna podeželska hiša, obdana z naravo, se nahaja v Redwood Cityju v Kaliforniji. Sodobno hišo je leta 2017 oblikovalo podjetje Feldman Architecture. Več

Moderno stanovanje v Barceloni z vabečim vzdušjem

Čudovito svetlo stanovanje, ki se nahaja v Barceloni v Španiji, je leta 2017 prenovil in zasnoval Meritxell Ribé - Room Studio. Oblikovalci so združili skandinavski stil z mediteranskimi vplivi, pri tem pa so uporabili naravne materiale, vzorčasto keramiko in mehke pastelne odtenke, ki ustvarijo vabeče in toplo vzdušje. Več

Sodobno stanovanje v Milanu z ozko spalnico

Sodobno stanovanje, ki ga je leta 2018 oblikoval Studio Cichetti Viscardi, se nahaja v Milanu v Italiji. Stanovanje ima zelo prostoren dnevno-bivalni prostor, vendar izredno ozko spalnico, zato so oblikovalci izbrali posebno postavitev notranje opreme. Več

Nazaj na vrh
Naključni članki

Vrt, terasa, urejanje okolice